Undgå at blive træt af din rejsemakker

Undgå at blive træt af din rejsemakker

Hvis du skal ud at rejse i længere tid med din ven eller din kæreste, er du garanteret nervøs for, at I skal blive trætte af hinanden på turen. I virkeligheden kan du dog gøre meget for at undgå dette både før og under rejsen.

Vælg din rejsemakker med omhu

Skal du ud at rejse i længere tid, er det en god idé, at du tænker grundigt over, hvem du skal rejse sammen med. Det er nemlig ikke altid smartest at rejse med din bedste ven eller kæreste. Det gælder nemlig for nogle venskaber, at man kan være rigtig tæt i hverdagen, men at man vil komme i mange skænderier, hvis man skal være sammen konstant.

Omvendt har du garanteret også nogle venner, som du ikke er så tæt med, men hvor du er sikker på, at du aldrig vil blive træt af personen. Det kan i højere grad være sidstnævnte type af ven, du skal spørge, når du skal finde en rejsemakker.

Afstem jeres forventninger hjemmefra

Hvis du skal have en god tur, bør i forventningsafstemme hjemmefra. Der kan nemlig være stor forskel på, hvilken type af rejse, man vil på. Hvis to personer rejser sammen, og den ene person hele tiden vil opleve nye ting, mens den anden person hellere vil ligge ved poolen, kan der være lagt op til konflikt.

Når det gælder forventningsafstemning, er det ligeledes en god idé at snakke om økonomi. Dig og din rejsemakker har ikke nødvendigvis lige mange penge til rådighed. Dette er en god ting at holde for øje, når I kigger på, hvilke lande I skal rejse til. Skal du omregne priser fra en fremmed valuta til danske kroner, kan du passende bruge denne side.

Aftal at holde alenetid

Hvis du rejser sammen med en anden person, kan I ikke undgå at bruge rigtig mange timer sammen. Derfor har du på et eller andet tidspunkt sandsynligvis brug for at være alene. Dette betyder ikke, at du ikke nyder den anden persons selskab. For at undgå denne misforståelse, kan det være en god idé at italesætte emnet.

På jeres rejse kommer i sandsynligvis til at opleve rigtig mange nye ting. Skal du fordøje alle disse indtryk har du sikkert brug for at have noget tid for dig selv, hvor du ikke foretager dig noget. I kan derfor sagtens aftale en halv time om dagen, hvor I slapper af uden at skulle forholde jer til hinanden.

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk