Sådan starter du sommerferien med en biopejs

Sådan starter du sommerferien med en biopejs

Der er ikke noget bedre end at hygge ude på de sene aftner, og nyde at solen er ved at gå ned, mens du kan se ilden knitre lige foran dig. Du kan faktisk nyde ilden uden at skulle tænke på at hente brænde, og når der er ferie, hvad kan så være mere afslappende end at undgå nogen form for fysisk arbejde, ved bare at læne dig tilbage? Det har du mulighed for med en biopejs. Lad os kigge nærmere på hvad en biopejs er og hvorfor du bør overveje at købe en.

Hvad er en biopejs?

En biopejs er en form for pejs som i stedet for at brænde træ af, brænder det brændstof der hedder bioethanol som er hele 96% sprit i de fleste modeller og som derfor er utrolig praktisk som brændstof til en biopejs, da du fuldstændig slipper for brænde og træ til at tænde ild med.

En biopejs er blevet yderst populær i de senere år, og det er ikke uden grund. For der er efterhånden kommet utroligt mange modeller indenfor biopejse, hvor en af de mest populære modeller faktisk kan være indenfor, så du kan nyde ilden der er i fuld gang, men du sidder i sofaen og nyder et glas dejligt rødvin. Med en biopejs kan du altså fuldstændig nyde alle fordelene ved et ildsted eller en brændeovn, bare uden alt døjet og besværet der er ved at holde gang i ilden.

Hvilke biopejs model skal du vælge?

Der findes utroligt mange modeller indenfor biopejse og her vil vi forsøge at give dig et lille overblik over de forskellige modeller.

Biopejs til bordet

En biopejs til bordet, er en bordmodel som du kan have stående på det bord du ønsker. Den er som regel relativt lille, men yderst praktisk da den kan flyttes rundt efter behov.

Lofthængt biopejs

Dette er en hængende biopejs som du kan hænge op i loftet i en hyggekrog, et hjørne eller hvor du nu måtte have lyst til at placere den. Den giver utroligt dejlig hygge og det har en god effekt på det rum den befinder sig i, hvor den skaber varme og hygge.

Gulv biopejs

Denne model er også praktisk da den også kan flyttes rundt på, men det anbefales dog at den sættes fast til gulvet da den trods alt kan vælte, især hvis man har børn i hjemmet.

Biopejs til ferien kickstarter hyggen

Når du skal ud og rejse til udlandet, så er der ingen tvivl om at det ville være svært at tage en biopejs med, uanset om det er kør selv ferie eller en rejse hvor du flyver, da den trods alt fylder en del og ikke er så praktisk at køre mange tusinde kilometer med. Men på camping eller ferie hjemme, så er den helt perfekt til at give en masse hygge, på de sene sommeraftner, eller i vinterperioden hvor der er koldt og hvor man kan føle at der mangler lidt ekstra hygge.

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk