2 metoder til at stå skarpt til din næste ferie uden træning

Står du og skal på ferie lige om lidt og føler du også, at du har taget lidt ekstra kilo på eller at dit hår er blevet lidt tyndere. Du har ikke tid til at træne eller træningen virker bare ikke. Du har taget diverse hårkurer, men intet virker og nu skal du på ferie og du vil rigtig gerne lige have tabt de der sidste 5 genstridige kilo, der bare ikke vil gå væk og det kunne da også være fedt lige at få et flot hår inden ferien, så du kan være tilfreds med feriebillederne.  Vi giver her to 2 gode metoder der kan løse dine problemer helt uden træning eller trælse hårkurer.

2 metoder til at stå skarpt til din næste ferie uden træning

Fedtfrysning af mavedeller

Nu er det ved at være sommerferietid og du har sikkert også planlagt din næste ferie, men du har lige den der mavedelle der bare ikke vil gå væk uanset hvor mange mavebøjninger du tager og hvor sundt du spiser. Du har ikke tid til at træne mere end du gør og du vil rigtig gerne af med den, inden du skal ligge på stranden i badetøj. Du kan få hjælp til at komme af med det ekstra fedt ved at få foretaget en fedtfrysning med Cooltech. Det er en behandling der går ind og fryser dine fedtceller ved hjælp af en applikator som fryser ned til – 8 grader, det kan dine fedtceller ikke lide og de går i stykker. Disse fedtceller kan ikke blive dannet igen og du har efter en behandling 20-25% færre fedtceller, som du ved din træning ikke ville kunne have trænet væk, men kun reduceret i størrelse, det er da en win win situation.  Behandlingen er god hvis du er bange for eller ikke har lyst til et kirurgiske indgreb, hvor det tager lang tid at hele og det ikke er sikkert at du i perioden efter indgrebet kan udføre dit arbejde eller andre gøremål. Men med en Cooltech behandling kan du umiddelbart efter behandlingen gå i gang med dine gerninger igen. Behandlingen tager kun 1 times tid pr. område, så du kan f.eks. få klaret behandlingen i en lang frokostpause og gå på arbejde igen bagefter.  Der kan efter behandlingen i de første 1-2 uger komme noget hævelse og ømhed og efter 8-12 uger vil du kunne se de færdige resultater af en behandling. Kunne du tænke dig at få gjort kål på de genstridige fedtceller ved hjælp af  fedtfrysning med Cooltech?      

Få et flot hår uden kirurgisk indgreb            

Er dit hår begyndt at blive lidt tyndt nogle steder og du savner dengang du havde et flot hår. Især på feriebillederne lægger du mærke til, at dit hår ikke er som det var engang og nu skal du på ferie igen og du kunne godt tænke dig at få det hår igen. Men du har lidt forbehold for en hårtransplantation, da du har hørt at det er et kirurgisk indgreb, og du er ikke meget for de kirurgiske indgreb, for kommer der efterfølgende ar som ville kunne ses? Hos Poseidon klinikken kan du få en behandling uden at skulle tænke på at det er et kirurgisk indgreb som gør at der kommer tydelige ar. Da behandlingen er et ikke-kirurgisk indgreb, hvor der bliver fjernet hårsække fra et donorområde og det er gerne fra baghovedet eller fra siderne af dit hoved. Herefter bliver hårsækkene vurderet om de er gode nok til at blive transplanteret til det ønskede område. Når hårsækkene er udvalgt, bliver de placeret i det område som der er blevet valgt, ved at der bliver transplanteret 2-5 hår ad gangen, som bliver rettet til, så de passer med resten af håret. Det at tage 2-5 hår ad gangen gør at dit hår kommer til at se mere naturligt ud og der vil ingen ar være. Du vil efter behandlingen skulle holde dig hjemmefra arbejde i 3-4 dage og du kan igen dyrke sport efter en 2 uger. Så er du blevet interesseret i at få en ikke-kirurgisk hårtransplantation, så besøg Poseidon-klinikken.dk og læs mere om hvad de kan gøre for dig, så du kan tage nogle flotte feriebilleder på din næste rejse.        

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk