5 bud på rejseudstyr du ikke skal undvære

2020 var for mange året hvor rejsetasken måtte blive på hylden. Mens Corona-pandemien hærgede blev flyafgange aflyst og tilbage sad vi med kun drømmene og forhåbningerne om rejser. I dag er situationen lidt anderledes. Selvom Corona-virus ikke helt har sluppet grebet om os, kommer vi med hver dags vaccinationer tættere og tættere på enden, og dermed på rejserne. Måske du så småt er begyndt at planlægge ferier til når Coronaen er overstået. I så fald skal du have udstyret i orden, så følg med når vi giver dig 5 perfekte stykker rejseudstyr til 2021. 

Styr på papirerne 

Inden rejsen skal du have styr på de tre p’er siger en god tommelfingerregel. Lidt humoristisk referer det til ”penge, pas og pilletter”. På trods af den lidt fjollede saying, er det helt rigtigt – en god rejse kræver styr på papirerne. Og hvorfor ikke hjælpe sig selv lidt med dette?

En god hjælp på rejseudstyrsfronten, kan nemlig være med en rejse-dokumentmappe. Tag for eksempel rejse-dokumentmappen fra BigGuy travel. Ét sted til dit pas, dine penge og, ja, dine pilletter. På den måde har du én ting du skal have styr på, og så skal resten nok gå.

Komfort på farten 

Rejser kommer i mange former. Bilferie, interrail, fly ned til solen og så videre. Så mange rejsetyper med forskellige transportformer. Uanset hvilken type transport du drager afsted med, kan komfort ofte være et problem, særligt hvis du skal langt eller rejse flere steder hen.

Derfor kan det være smart at finde ud af god komfort på farten. Cabeau Evolution S3 er en type rejseudstyr der sikrer lige præcis det. Nakkepuden er superergonomisk og giver god støtte til hele nakken. På den måde kan du slappe af og eventuelt sove på farten uden at bekymre dig om en øm nakke. 

God lyd overalt

Rejse er lig med hygge og gode tider. Få ting garanterer dette mere end god musik. Særligt sommerferier har ofte et lækkert soundtrack der får tingene til at spille helt sammen. Det er dog svært at slæbe de gode højtalere hjemme fra stuen med på ferien.

Der er dog gode måder at få god lyd på ferien, også for flere. For selvom hovedtelefoner er en god løsning, er det en lidt ensom løsning. Transportable højtalere som for eksempel B&O’s Beosound A1 er ikke større end at de passer i en lidt stor jakkelomme og sagtens kan levere god lyd.

Strøm skal der til 

Meget udstyr til rejsen bruger strøm. Desuden er det i dag ofte supervigtigt at have sin smartphone med og godt opladet. En god rejsedag kan hurtigt ødelægges af at skulle gå rundt og lede efter strøm til telefonen eller lignende. Dette kan en powerbank hjælpe med.

En powerbank er et slags ekstra-batteri til telefon og andre gadgets. Med det i rygsækken har du altid ekstra batteritid, hvis du skulle gå hen og mangle det. Tag for eksempel Havits powerbank. Med 13.000 mAH vil den kunne lade de fleste telefoner fuldt op et par gange og dermed redde dig fra at skulle finde stikkontakter.

Lys med mere 

Sidste type rejseudstyr er en lille gadget til den eventyrlystne. Skal du ud i naturen, er det vigtigt at have en god lyskilde med. Men skal du også fejre vandreturen lidt, kan mere end lys være nødvendigt. 

Dette hjælper VSSL Flask med. Denne gadget kombinerer en kraftig 200 lm lommelygte, men en lommelærke. Gemt i lygten er to foldbare glas og plads til lidt over 250 ml af din favorit drink. Perfekt til at fejre på toppen af bjerget eller hvor dine bedrifter nu ellers skal fejres.

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk