Derfor bør du tage på en langtidsrejse til Thailand

Thailand er et skønt land fyldt med smukke bounty strande og palmetræer, men også jungler og kultur. Vil du gerne på en langtidsrejse Thailand, kan du nå at opleve det hele samtidig med at der er masser af tid til afslapning. En langtidsrejse er en rejse, der varer mellem 3 uger og op til et halv eller et helt år – eller mere, hvis du har tiden til det.

Buddhistiske templer og madmarkeder

I Thailand vil du møde alt fra storbyer til paradislignende hvide strande med azurblåt vand, der bølger op af sandet. I Bangkok kan du opleve en strålende storby med madmarkeder, tøjmarkeder og kæmpe højhuse og shoppingcentre. I mindre byer som Krabi vil man opleve en mere rolig stemning, men stadig møde madmarkederne, der dufter igennem hele byen. På grund af Krabis strande, kan du opleve både bylivet og ferieparadiset, hvor man kan sidde på en strandrestaurant og får sin mad, men bølgerne skvulper i baggrunden.

Thailand er et buddhistisk land, og det vil du hurtigt få øje på, hvis du rejser dertil. Rundt om i Thailand kan du også opleve de buddhistiske templer. Et af de mest kendte er Wat Pho-templet i Bangkok, der ligger hus til den berømte ’liggende Buddha’, der er 46 meter lang. Derudover kan du også finde Grand Palace i Bangkok, der har lagt hjem til mange af Thailands konger gennem tiden.

Natur og aktiviteter

Når du tager på langtidsrejse til Thailand, vil du kunne opleve rigtigt meget af landet. Thailand er kendt for de hvide sandstrande, men du kan også opleve jungler, bjerge og koralrev. Der er både plads til afslapning, oplevelser og aktivitet. Hvis du gerne vil opleve mange af de flotte strande i Thailand, kan du tage på Øhop og besøge en masse af de 1460 øer, som er en del af Thailand.

Føler du dig rastløs eller mangler du eventyr, kan du vælge mellem et bredt udvalg af aktiviteter. I Thailand kan man både tage på vandreture og trekkingture samt cykelture i det flotte landskab – det er en god måde at opleve de flotte jungler og bjerge. Er du mere til noget vand, kan du tage på kajakture, tømmerflådeture, snorkling og dykning. I vandpassagerne mellem øerne kan du både opleve fiskestimer og koralrev, men også bjerge, der pludselig stikker op af vandet. Bl.a. kan du, hvis du er fan af The Man with the Golden Gun, finde lokationer brugt i Bond-filmen.

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk