3 tips til en billig kør selv ferie

Når du skal på ferie, så kan der være utroligt mange måder at få en billigere ferie. Du behøver ikke nødvendigvis vælge nogle usle hoteller og kummerlige vilkår, men du kan sagtens vælge at få nogle rigtige fine alternative rejsemuligheder, som ikke kommer til at betyde at du skal gå på kompromis med kvaliteten, men hvor du slipper for at skulle tage kviklån eller lignende for at få finansiering, som man ser mange har gjort i luksusfælden på tv 3.

Derfor har vi lavet denne artikel, så du får nogle råd til hvordan du får en billig kør selv ferie.

Tag snacks med på turen

Når du skal på ferie, så kan du med fordel vælge at tage snacks med selv til den lange køretur, hvis du skal du og køre på ferie til et land der ligger langt fra hvor du bor. Ofte så ender mange med at købe en masse snacks på de forskellige tankstationer og cafeer som man møder på turen, og der ved de fleste også at det er relativt dyrt at købe disse snacks.

Derfor bør du i stedet for pakke en masse snacks til den lange tur, eller købe stort ind ved grænsen, så du er sikker på at have snacks til selve køreturen, men også når du ankommer.

Tank i god tid

Ofte så kan man ende med at betale mange penge på brændstof, hvis man først tanker når man er ved at løbe tør. Det betyder nemlig at man på den måde altid får den bedste pris på brændstof, fordi man ikke bliver desperart og vælger den dyre tankstation på motorvejen, hvor brændstoffet oftest er ret dyrt.

Vælg all inclusive

Hvis du har mulighed for at vælge all inclusive på hotellet eller campingpladsen, så kan du med fordel gøre dette, da du som regel kan spise og drikke utroligt billigt. Sørg for at udnytte drikkevare dagen lang og snacks som ofte er inkluderet i all inclusive. Udover at det ofte er billigere, så er det også lettere at få mad hvor du bor i stedet for at skulle på jagt efter nye resturanter og cafeer i området.

Undgå rygproblemer under den lange køretur

Der er mange der får ondt i ryggen på den køretur, fordi de får en dårlig holdning når de sidder ned i for lang tid af gangen. Her er der flere små tricks, som selvfølgelig at huske på at sidde ordenligt, lave små øvelser, hvor du falder sammen og retter dig op, og holde nogle længere pauser. Men du kan også gå på jagt efter en rygstøtte eller noget holdningskorrigerende tøj som kan rette dig op på turen. Du kan eksempelvis læse en anmeldelse på godrygstøtte.dk så du ikke selv skal ud og jagt en masse forskellige muligheder.

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk