Top 3 destinationer, hvor du får mest for pengene

De fleste mennesker elsker at rejse og opleve nye lande og kulturer, men ofte kan det være en dyr affære at bevæge sig uden for Danmarks grænser. Derfor præsenterer vi her en top 3 over destinationer, hvor du får mest muligt for pengene. Det er også et af de lande, hvor mange vælger flytte til, fordi man generelt får langt mere for pengene. Hvis du eksempelvis går og drømmer om at tjene penge passiv og leve af denne indkomst, så er det helt perfekt. Hvis det er noget du drømmer om, så kan du få 17 måder at få passiv indkomst ved at læse denne artikel.

 

Tallin, Estland

Tallin er Estlands største by og hovedstad, og ligger på den nordlige kyst af Estland. Byen præsenterer en perfekt kombination af historie og moderne byliv, og her får du meget for pengene! Besøger du storbyen, kan du gå en tur i en af Østeurpoas skønneste middelalderbyer, du kan smage lækre retter på de mange billige spisesteder, og du kan opleve byens mange gode shoppingmuligheder, eller sidde og nyde den smukke udsigt over det baltiske hav. Tallin er meget billig sammenlignet med mange andre storbyer i Europa, og flybilletter med lavprisselskaberne er bestemt også til at betale.

Lanzarote, De Kanariske Øer

Ønsker du derimod en rejse til sol og varme, er Lanzarote en perfekt destination for dig. Den spanske vulkanø tilbyder skøn natur og dejlige strande, og det er nemt at finde billig overnatning, mad og transport her. På Lanzarote oplever du foruden den fantastiske natur også glimrende vin og smuk kunst og arkitektur. Lanzarote er et godt alternativ til Gran Canaria og Tenerife, som ofte kan være temmelig dyre og meget turistede.

Polen

Polen er yderst billig at rejse i, og her finder du med garanti både billig overnatning, mad og drikke. Både byerne Krakow og Gdansk er et besøg værd, og  du kan få mange timer til at gå i de mange gamle historiske gader. Du kan i Polen desuden opleve smuk natur, heriblandt Europas sidste urskov, hvor du kan møde bisoner, losser og elge. Polen tilbyder den perfekte kombination af storbyferie og rundrejse, og for få penge kan du komme rundt i hele landet og besøge de mange seværdigheder, Polen har at tilbyde.

Har du brug for flere tips til, hvor du kan rejse hen billigt, kan du læse mere her(reklame).

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk