3 tips – Sådan spare du op til ferie hurtigt

Det er ikke altid at rejselysten kommer når man regner med det. Nogle gange så høre man bare om nogle venner og bekendte som fortæller om deres rejse og det er nok til at give dig en stor rejselyst. Derfor vil jeg i denne artikel komme med nogle forslag til hvordan du hurtigt får råd til at komme på ferie.

Sælg nogle ting

Hvis du gerne vil have nogle hurtige penge fri, så er det letteste du kan gøre at sælge nogle af dine ejendele, som du alligevel ikke bruger. Du skal naturligvis have solgt en del, før der er penge frigivet til en hel ferie, men det kan hjælpe med din opsparing, udover det du ellers kan lægge til side.

Tag et minilån

Et minilån er et af den slags lån som du kan låne med meget kort tidsfrister. Nogle gange er der endda rentefrit i den første måned, hvilket betyder at du kan låne penge uden at skulle betale noget som helst i rente. Dette er helt ideelt til dig som ved at du har pengene næste måned og derved også helt sikkert ved at du kan undgå at skulle betale renter. Hvis du vil se nogle af de bedste minikån så kig her.

Hav is i maven

Hvis du virkeligt skal finde en god pris på en ferie, så kan du med fordel vælge at have is i maven og vente til de dage hvor du gerne vil på ferie. Så kan du nemlig finde afbudsrejser, som gør at du for meget få penge har råd til at komme på ferie. Dette er er helt ideelt for dig som syntes det kan være spændende at du ikke har planlagt alt på forhånd.

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk