Tag på Kør-selvferie med cyklen

Når man skal til, at planlægge den næste ferie, så burde man overveje bilen som transport og cyklen bagpå som fornøjelse.

Når du tager cyklen med på ferien, så er du sikker på du kan blive underholdt i timevis. Det er nemlig muligt for dig, at se den dejlige natur, komme rundt i byen med frisk luft og holde dig aktiv mens du er på ferie.

Hvorfor kør-selvferien

Hvis du skal planlægge den næste ferie, så er kør selv ferien oplagt. Det er uden tvivl den ferie, du får flest oplevelser ud af.

Med en kør selv ferie, får du nemlig mulighed for at lave alle de stop du har lyst til, også kan du altid tage en pause og strække benene.

Kør til Italien

Hvis du ser frem til en kør selv ferie, så kan du med fordel overveje en kører tur til dejlige Italien. Når du køre til Italien, kan du bl.a. stoppe i Tyskland eller Østrig.

Det er også en meget familievenlig tur, landene har begge mange seværdigheder samt forskellige gode spisesteder.

Østrig har som land rigtig mange forskellige ting, at tilbyde hvilket er både natur, god mad og enestående cykelkultur.

Der er nogle helt vildt flotte cykelruter som går igennem Italiens flotte natur, det er noget man aldrig burde misse. Det er dog vigtigt man husker en cykel i top stand.

Cyklen

Du kan finde din drømmecykel inde hos Pedalatleten.dk.

Du kan inde hos Pedalatleten vælge imellem over 500 forskellige cykler, så der kan du uden tvivl finde lige præcis den cykel som passer både dit behov samt ønsker.

Det er vigtigt du har alt det nødvendige cykeludstyr med dig som, lygter, lappegrej samt et ekstra dæk.

Bilen

Hvis du vælger at tage på en kør selv ferie, så er det vigtigt du har en bil som kan klare den lange tur, samt de store forskelle der kommer i køreforholdet og vejret.

Så hvis man ikke allerede har skiftet den gamle bil ud, så er det muligvis nu det skal gøres.

Hvis man står over for at skulle erhverve sig en ny bil, så er der klart to forskellige metoder som er foretrukken, det er nemlig køb og leasing.

Bilkøb

Hvis du overvejer, at købe en sprit ny bil så er der en række fordele og ulemper du skal overveje inden.

Værdien

Værdien på biler er kendt for at dale. Det gælder især sprit nye biler, i løbet af det første år så har bilen allerede mistet over 20% af dens værdi.

Derfor kan det altså kun betale sig, at købe en sprit ny bil hvis man regner med at have bilen i mange år. Hvis man gerne vil kunne udskifte bilen i løbet af et par år, så kan man med fordel overveje at lease en bil i stedet.

Helt ny bil

Når du dog køber en bil igennem en forhandler, så kan du være sikker på, at bilen ikke er blevet udsat for noget den ikke burde. Hertil kan du være sikke på, at bilen vil køre som smurt. Bilen kommer med duften af ny bil.

Leasing

Når det kommer til leasing, så kan du få din drømme bil for et overkommeligt beløb.

For et par tusind om måneden kan Nellemann f.eks. klare leasing af Mercedes CLS, så ved du at du er godt kørende.

Det eneste man her skal tage højde for, er førstegangsydelsen samt rest værdien på bilerne.

Læs også top 3 destinationer, hvor du får mest for pengene

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk