lån penge til ferie med kviklån – er det smart?

Vil du gerne på sommerferie, vinterferie, skiferie eller en hvilken som helst anden form for ferie, men er lidt presset med pengene til ferien, så bare rolig. Der er mange muligheder for at få penge til din ferie, som ikke nødvendigvis skal udhule din økonomi fuldstændigt. Lån penge til ferie med kviklån er en af de muligheder du har for at skaffe penge til ferien, men er det smart? Og hvordan kan du gøre det smartest muligt? Det vil vi forsøge at give et svar på i de kommende afsnit.

Optag kun kviklån du kan afbetale før tid

kviklån

Der findes mange former for kviklån derude og der er utroligt mange forskellige krav til hvordan du skal afbetale disse lån. Nogle har faste afbetalinger hver måned, som du bare skal knytte til pbs og så kører det derfra, mens andre også tilbyder afbetalingsfri måneder, så man kan vente med at betale i december hvor man ofte skal købe mange julegaver, eller i sommerferien så der er lidt ekstra til lommepenge på ferien. Men med kviklån til ferien, så skal du være sikker på at du overholder de retningslinjer der er opstillet, for ellers så kan du godt forvente at der kommer ekstra gebyrer på dine lån hvis du ikke betaler til tiden som eksempel, ligesom du kan med alle andre steder hvor du ikke betaler til tiden. Du kan sammenligne lån hos Monni.dk hvis du vil finde de lån med de bedste vilkår og den bedste ÅOP for netop dig, så du slipper for at sidde og bruge hele dagen på internettet for at finde forskellige låneudbydere.

Hvor gammel skal man være for at tage et kviklån?

Hvis du overvejer at tage et kviklån så skal du minimum være 18 år for at få lov til dette. Der er dog mange låneudbydere der ikke tilbyder lån til personer under 21 år eller endda ældre, så du bør sikre at du ved hvor gammel man skal være hos den låneudbyder du undersøger.

Hvad er renten på et kviklån?

Der er ikke noget endegyldigt svar på hvad renten på et kviklån er fordi renten på de forskellige lån er meget forskellige og selv hos den samme låneudbyder så kan lånets rente være forskellig afhængig af hvor stort et lånebeløb man ansøger om, eller måske afhængig af løn og den individuelle vurdering af ansøgernes økonomi. Der er mange typer kviklån og derfor er der også mange forskellige måder at regne renten ud på. Det vigtigste er at du holder styr på hvad ÅOP på de forskellige lån er, som betyder de årlige omkostninger i procent.

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk