Dem må du ikke misse: La Ligas 7 største kampe i 2022

Sponsoreret indhold:

Når det gælder fodboldrejser og fodboldoplevelser, så er der få destinationer, der byder op større oplevelser, end Spanien og deres topdivision, La Liga. Her er der fodbold for alle pengene og samtidig spilles kampene i fantastiske stadions rundt om i Spaniens flotte landskab.

At opleve en La Liga kamp er synonymt med en kæmpe fest. Fans fra hele verden flokker til Madrid og Barcelona for at se de største kampe, La Liga har at byde på, og den spanske befolkning er så passionerede omkring fodbold, at man ikke kan undgå at blive påvirket af den festlige stemning. Her er der 7 bud på de største fodboldrejser til La Liga, som man ikke må gå glip af.

Start året ud med Real Madrid mod FC Barcelona

Året skal skydes rigtigt i gang, og det bliver det, når man kan stå på tribunen i Madrid og opleve Real Madrid spille mod FC Barcelona i Madrid d. 20. marts 2022. Det bliver en fantastisk kamp med imponerende fodboldspil, som man vil huske i mange år fremover. Det er nemlig ikke tilfældigt, at Real Madrid og FC Barcelona er verdenskendte hold.

Hvis man ikke kan vente med at rejse ud

Kan man ikke vente helt til marts, så kan man opleve fantastisk fodbold allerede i slutningen af februar, når topholdet Atlético Madrid spiller mod den lidt mindre kendte, men ikke mindre imponerende klub, RC Celta de Vigo. Det sker i Madrid d. 27. februar 2022.

Oplev FC Barcelona på hjemmebane

Hvis man gerne vil have den fulde oplevelse, så skal man tage til Barcelona d. 3. april 2022, og opleve FC Barcelona på hjemmebane, når de tørner sammen med det imponerende hold Sevilla FC. Barcelonas stadion er desuden et, der er værd at opleve udelukkende for den stemning, der skabes, når tusindvis af fans hepper på deres yndlingshold.

Nyd solen og bylivet i Madrid

Spanien er selvfølgelig ikke kun lig med fodbold – danskerne er nemlig vilde med på grund af de mange solskinstimer og det fantastiske byliv, der findes i de spanske byer. Er dette ikke god nok grund til en rejse til Spanien, så kan det være, at en fodboldkamp mellem Atlético Madrid og Granada FC i Madrid d. 20. april 2022 trækker lidt mere.

Oplev Atlético Madrid i hjembyen

Atlético Madrid er et af de helt store hold i La Liga på grund af deres imponerende fodboldspil og deres talentfulde stjerner, og ønsker man at opleve både fodboldholdets fantastiske spil og de dedikerede fans jubel, så er en rejse til Madrid oplagt. D. 15. maj 2022 går det nemlig løs i Madrid, når Atlético Madrid og Sevilla FC mødes.

Se kampen mod giganten FC Barcelona

Når man tænker La Liga, så tænker man også med det samme FC Barcelona. Det er et imponerende hold med nogle fantastisk dygtige spillere, som bliver fulgt af passionerede fans, og uanset hvem, der spilles imod, så er der en fest på stadion. Det gælder også, når FC Barcelona mødes med den mindre kendte, men ikke mindre imponerende, klub RCD Mallorca d. 1. maj 2022 i Barcelona.

Oplev Spaniens kultur og fodbold i maj

Ønsker man at nyde Spaniens solrige klima samtidig med, at fodbolden fylder hovedparten i ens rejse, så er det oplagt at rejse til Spanien i maj. Her er temperaturerne milde men komfortable, og så kan man glæde sig til en fantastisk fodboldkamp mellem Real Madrid og Real Betis i Madrid d. 22. maj 2022.

Indlægs forfatter: mai.britt_134