Vælg den rigtige klapvogn til ferien

Skal jeres familie snart på ferie? Hvis I har små børn, er det vigtigt, at I medbringer en god klapvogn. Det er nødvendigt og hjælpsomt i mange forskellige situationer, så de små ben ikke bliver trætte. Men sådan et apparat skal også være praktisk, så det gælder om at udvælge de mest funktionelle klapvogne til ferien.

Med bagagekurv

Det er meget praktisk, hvis der er en bagagekurv under barnets sæde, hvor I kan opbevare forskellige ting. Det kan for eksempel være et tæppe, hvis det bliver for koldt, eller gemme babyudstyret dernede. De mest moderne klapvogne kan også komme med kopholdere i styret, så du kan nyde en kop kaffe på turen.

Når man er på ferie, skal man være forberedt på lidt af hvert, så det er rigtig smart, hvis du kan medbringe et par ekstra ting på de forskellige ture.

Sikker mod solen

Danskerne tager mest på ferie, når det er varmt, selvom vores hud ikke altid er forberedte på den stærke sol. Det er især børns sarte hud, der nemt bliver solskoldet, men med en praktisk klapvogn kan du beskytte dit barn mod solens stråler.

I dag kan du nemlig finde en kaleche, der er UV-beskyttende. Dog er det også muligt at købe UV-beskyttende solskærme, du kan sætte på vognen, hvis du foretrækker det. Alle ved, at det ikke er sjovt at være solskoldet, og alle forældre ved, at det slet ikke er sjovt at have et barn, der er solskoldet.

Klar til al slags terræn

Selvfølgelig skal du nok ikke bestige bjerge med en klapvogn, men nogle gange kommer man ud i terræn på ferien, der er lidt anderledes end et almindeligt fortov herhjemme. Derfor kan det være en god idé at finde en vogn, der kan håndtere forskellige slags terræn. Bare rolig; Mammashop sælger klapvogne, der kan alt, du har brug for til en ferie.

Nyd en ferie med børnene

Det er skønt at have børnene med på ferie, og en klapvogn kan være med til at gøre ferien lettere. Skab helt unikke minder og få særlige oplevelser med dine børn, når familien er afsted på ferie sammen.

Indlægs forfatter: mai.britt_134