Undgå at blive snydt på rejser! Få billig mobiltelefoni med Duka

Hvis du fulgte nyhedsdækningen omkring sommeren i 2014, så kan du måske huske en sag om en telefonregning hos den daværende borgmester i Odense. Han havde på en udlandsrejse skrabet en mobilregning sammen på ikke mindre 245.000 kr. Det er nok de færreste, der kan formå at gøre det i den størrelsesorden, men rigtig mange danskere har oplevet at komme hjem fra en ferie i udlandet til en større mobilregning end forventet. Med et abonnement fra Duka sikrer du, at det ikke sker for dig. 

Da Anker Boye dengang fik akkumuleret en regning på en kvart million for sin brug af mobiltelefonen på en rejse i Tyrkiet, var taksterne givetvis lidt anderledes, end de er i dag. Derfor skal du nok ikke frygte, at din regning bliver i samme størrelsesorden selvom du surfer og ringer fra poolen på en sydkyst i det sydlige Europa. Det kan dog sagtens ske, at regningen bliver større end forventet, hvis dit abonnement ikke inkluderer mobiltelefoni i udlandet. Og i modsætning til Anker Boye så kan du ikke sende regningen videre til skatteyderne. 

Duka giver fri tale og data i udlandet 

Hvis du ikke har fri tale i udlandet inkluderet i dit abonnement, risikerer du at betale en høj takst per minut. Det kan hurtigt løbe op. Hvis du ikke har data i udlandet inkluderet i dit abonnement, risikerer du at blive takseret en meget høj takst for udlandsdata. Det kan koste op til 100 kr. pr. MB hos nogle udbydere. 

Med et abonnement fra Duka skal du ikke bekymre dig om hverken talen eller dataen. Begge dele er dækket i deres prisvindende abonnement, som findes i forskellige størrelser og prisniveauer, så du kan vælge det, der passer til dit behov. De tre abonnementer indeholder alle fri tale i udlandet. Det vil sige, at du kan snakke løs med venner og veninder hjemme i regnvåde Danmark og fortælle dem alt om de behagelige temperaturer, du ringer fra, uden at skulle bekymre dig om en ekstraregning. Det der varierer i abonnementerne, er mængden af data, du får med. Du kan vælge hhv. 10, 20 og 50 GB Data der frit kan benyttes i EU, Norge, Island og Færøerne

Du får altså både billig mobiltelefoni i udlandet og data, du ikke skal bekymre dig om, når du bevæger dig gennem Europa.  

Sådan sparer du på din data i udlandet

Når du skal vælge hvilket abonnement, der passer til dit behov, så er det primært dit databehov, du skal have styr på. Det kan du bla. gøre ved at vurdere, hvor meget du vil arbejde for at spare på din data. Hvis du gerne vil surfe fra poolen eller udflugten, så skal du nok have 50 GB. Hvis du derimod kan begrænse dine internetaktiviteter til at foregå i lobbyen og på hotelværelset, så kan du måske nøjes med 20GB. Det kræver selvfølgelig at dit hotel har en gratis wifi-forbindelse, du kan logge på.

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk