Overfør penge til udlandet på rejsen

Skal du ud og rejse og overføre penge til udlandet eller generelt bare overføre penge til udlandet og vil gøre det både billigt og let, så er det ganske enkelt at gøre. Se vores guide og stop med at overføre penge igennem banken men brug de billigere alternativer.

Sådan overføre du penge billigt på udlandet

Hvis du skal overføre penge til rejsen, så er det en god ide at tjekke de forskellige muligheder ud. Måske skal du overføre penge til rejsen eller af hvilken som helst årsag, så vil du naturligvis gerne gøre det så billigt og let som overhoved muligt, og her findes der flere forskellige alternativer.

Vi gravere dybere i 2 forskellige muligheder.

TransferWise

Transferwise er en service der giver dig mulighed for at overføre penge billigt til udlandet. Når du overføre igennem Transferwise så skal du blot udfylde modtageren som skal modtage pengene og så kan du vælge om du vil overføre penge fra dit kreditkort eller med en bankoverførsel. Det er billigt at overføre penge TransferWise og hvis du overføre igennem dem, så vil du kunne se den præcise pris som det koster at lave overførslen. Du kan finde en guide til at overfør penge billigt til udlandet med TransferWise.

Banken

Når du skal overføre penge til udlandet igennem banken, så er der en del gebyrer der medfølger sådan en udlandsoverførsel. En af de gebyrer er et almindeligt gebyr ved hver overførsel. Udover det, så er der ofte også et vekselgebyr i valutakursen som en ekstra udgift når du skal lave din overførsel. Sidst men ikke mindst, så skal du også forvente at der går mellem 2 og 3 hverdage før pengene hos modtageren er landet, hvor du med en service som TranserWise kan forvente helt ned til 3 timer. Se mere om betalinger til udlandet i banken her.

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk