Se TV2 Play i udlandet med VPN – Sådan gør du

Der er mange der gerne vi holde sig opdaterede på det danske TV ved at se TV2 play i udlandet. Det kan være praktisk for dig selv eller for dine børn som gerne vil se noget tv de kan forstå i stedet for det sprog som man nu er på ferie i. Men hvis du befinder dig i udlandet, så kan du ikke se TV 2 play, medmindre du bruger en VPN tjeneste. Derfor har vi lavet en guide til: Sådan ser du dansk TV2 play i udlandet så du ikke skal undvære det danske TV på din ferie.

Hvordan fungere VPN?

VPN er lavet til at sikre anonymitet på internettet og VPN står for ”Virtuel Private Network” Når du bruger en VPN så kan du gå på internettet som du er vant til. Den eneste forskel er at du bliver dirigeret igennem en anden server, så det ligner at du eksempelvis befinder dig i Danmark hvis du er i spanien. Det er utrolig praktisk når man gerne vil se det danske fjernsyn men er i andre lande, og derfor bliver geografisk blokeret.

Brug også VPN til at se Amerikansk Netflix fra USA

Men du kan også bruge VPN til Netflix hvor du kan få adgang til det amerikanske Netflix. Når du gerne vil se Netflix med VPN, så vil du få adgang til over 5 gange så meget indhold, fordi Netflix kun har købt rettighederne til disse film og serier i USA da de startede. Derfor kan du ikke se alt indholdet som de kan i USA og det er også derfor mange bruger VPN til dette formål.

Alt du skal gøre er blot at gøre følgende:

  1. Køb en VPN som du ønsker at bruge (Find den bedste VPN her)
  2. Log på din nye VPN
  3. log på en amerikansk server
  4. Opret en konto hos Netflix
  5. Nu er du igang med at se indhold fra USA på Netflix.

Det samme gælder når du skal se TV2 play. Så skal du bare vælge en dansk server i stedet for en server i USA.

Indlægs forfatter: Rejsetricks.dk